کترینگ چیست؟
کترینگ کلمه ای انگلیسی است که ترجمه فارسی آن، پذیرایی است. اما مفهوم کترینگ به معنای آن است که غذا و نوشیدنی را در محلی آماده میکنند و جهت سرو به محل دیگری منتقل مینمایند. کترینگ انواع مختلفی دارد که با توجه به نوع آن غذاها و نوشیدنی های متفاوتی در آنها آماده سرو خواهد شد.
انواع کترینگ
1- کترینگ هوایی
2- کترینگ ریلی
3- کترینگ بیمارستانی
4- کترینگ خدمات مجالس
5- کترینگ رژیمی
6- کترینگ کلاسیک
کترینگ هوایی
کترینگ های هوایی نسبت به کترینگ های زمینی متفاوت تر عمل می کنند. در داخل هواپیما به منظور حفظ تعادل گوارشی مسافران معمولا از غذاهای نیمه آماده وسرد استفاده میشود. هم چنین به دلیل نداشتن شرایط لازم برای گرم کردن غذای همه ی مسافران از غذاهای سبک و کنسرو شده استفاده میشود. البته در برخی از هواپیماها که زمان پرواز آنها بیشتر از 2 ساعت است از غذاهای گرم و مجلسی هم استفاده می شود.
کترینگ ریلی
کترینگ ریلی یا قطاری جزء کترینگ های زمینی محسوب میشوند. این کترینگ ها از تنوع بیشتری برخوردار هستند. انواع کباب ، خورشت و حتی غذاهای سنتی به صورت تازه و گرم ارائه میشود. در کنار این غذاها انواع نوشیدنی، دسر و دورچین سرو میشود .
کترینگ بیمارستانی
در این کترینگ ها غذاها دارای دستورالعمل های خاص هستند . با توجه به نوع بیماری افرادی که در بیمارستان بستری شده اند، غذاهای مختلفی که فاقد چربی ، نمک ، ... هستند آماده میشود. عموما در ترکیب این غذاها از املاح معدنی و ویتامین هایی که مورد نیاز بیماران است، استفاده میشود .
کترینگ خدمات مجلسی
امروزه به مناسبت های مختلف ، مجالس و تشریفات زیادی برگزار میشود ، مجالسی از قبیل تولد یک نوزاد ، فارغ التحصیلی ، عروسی ، سمینار و همایش ، ترحیم و .. . که در هرکدام از آن ها پیش غذاها ، غذاها و دسرهای مختلفی ارائه میشود . کترینگ خدمات مجالس وظیفه ی تهیه و ارائه این غذاها را با توجه به نوع مجلس دارد .
کترینگ کلاسیک در واقع همان رستوران ها هستند که در آن ها غذاهای سنتی و رسمی همراه با نوشیدنی های محلی و مخلفات غذا تهیه و سرو میشود . انواع چلوکباب ، چلو خورشت ها ، خوراک ها و سایر غذاهای سنتی غذاهای اصلی رستوران ها محسوب میشود . پس میتوان گفت رستوران با غذای ایرانی همان کترینگ کلاسیک در ایران است .
کترینگ و رستوران موسوی مشهد با بهترین کیفیت در خدمت همشهریان عزیز میباشد.